Question1: You are factory or trade company?

Answer: Awards Gift CO.,LTD is professional factory for medal,badge,lapel pin,coin,keychain,opener,dog tag,pet tag,luggage tag,money clip,cufflink&tie clip,ball marker&hat clip,divot tool...

Etablished in 2010,.Over 90 skilled workers,including 3 designers which familiar with 3D,AI,CDR,PS and other drawing software to meet customer design requirement;8 painted staffs with 3-5 years experience to make soft enamel,epoxy enamel,hard enamel,EP products.1QA and 6QC applying scientific inspect standard to make sure good quality of products.

For more information welcome to visit:https://www.awardsgift.com/about-us

 

Question2: What is MOQ of your product?

Answer: There is no minimum order quantity limited for our products.small order is accept.


Question3: How quick can i get samples?
Answer: it will take 2-3days for stocked sample and 4-7days for customized sample after artwork and order confirm.

Question4: Can i get sample,is it free?

Answer: sample request is welcomed,it is free cost for stocked samples,shipping cost be collected.

 

Question5: How many times it will take to finish 500pcs bespoke medals?
Answer: Normally it will take 2 weeks to produce 500pcs bespoke medals,exact lead time will be checked after confirm artwork and order.

Here is lead time used for production based on different quantity custom medals.

100-500pcs500-1000pcs1000-3000pcs3000-5000pcs>5000pcs
10-12days12-15days15-18days18-20days>20days



Question6: Do you accept rush order ?

Answer:Yes,we have special production line to serve rush orders,please inform us request delivery date and inform salesman when you send inquiry.

 

Question7: How fast can i get quotation for my inquiry?
Answer: It takes 30 minutes to 1 hour to make a quotation sheet,if price is request urgently please call us directly: 0086 1-882-576-9848

 

Question8: What guarantee do I have if the products you shipped are wrong or in poorly quality?
Answer: Awards Gift CO.,LTD has been export medals,badges,coins,key chains,openers to overseas since 2010,we have quality control department with check each piece of your products 6 times from material to be packed,what’s more we welcomed customer to place order via Alibaba Trade ASSURANCE and make sure your money safe.

Question9: How to tracking my order and how many days for delivery?
Answer: Awards gift co.,ltd has signed cooperation with three major international freight companies DHL/UPS/FEDEX.fast delivery time 1 days to Southeast Asia(Singapore,Thailand, Malaysia...) 2days to Europe and North America (uk,France,Germany,USA...) 3days to other countries.

When your order shipped, our sales will send tracking number to you via email.

 

Question10: Can you pass EN71, REACH etc test?
Answer: Yes, we can,all material we used to produce medals,coin,keychain,badges ect are eco-friendly.if you request make test, please contact our sales team for assistance.